Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Țuțuianu: Am avut o discuție cu General Dynamics Land Systems; vom avea producții realizate în România

Inquam Photos / Octav Ganea
tutuianu dna

Ministrul Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, a anunțat că, în cursul zilei de vineri, s-a întâlnit cu reprezentanții companiei americane General Dynamics Land Systems, precizând că va fi înființată o societate mixtă, în asociere cu Uzina Mecanică București.

"Astăzi, am avut împreună cu domnul ministru Mihai Fifor o discuție importantă cu o companie americană — General Dynamics Land Systems. Sunt două lucruri extrem de importante pentru industria de Apărare din România. Până la sfârșitul anului, se va finaliza înființarea unei societăți mixte și anul viitor, în această perioadă, iulie — august, vom avea producții realizate efectiv în România, în asociere cu Uzina Mecanică București. Înseamnă, de asemenea, transfer de înaltă tehnologie în România, locuri de muncă, taxe și impozite mai multe la bugetul statului", a declarat ministrul Apărării Naționale, la începutul ședinței de Guvern, conform Agerpres.

Totodată, ministrul Țuțuianu a cerut sprijinul premierului Mihai Tudose. "O să vă rugăm să ne sprijiniți în demersul nostru. Probabil, în două săptămâni, o să venim cu lucruri concrete în Guvern", a spus Țuțuianu. La rândul său, șeful Guvernului a spus: "Încă un exemplu de cât de atractivă este România. Trei — patru mari contracte în ultimul timp".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.