Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Țuțuianu îi răspunde lui Ponta. Negocieri pe mai multe fronturi

tutuianu-politicabroastei.ro

Fostul vicepreședinte PSD Adrian Țuțuianu a declarat miercuri, la Târgoviște, că a primit oferte de la mai multe partide, printre care formațiunea lui Victor Ponta, și că va lua o decizie într-o lună de zile.

„Se scriu tot felul de bazaconii legat de intentiile mele politice. Eu nu am batut la usa nimanui, la usa mea au batut toti. Am discutat cu toate partidele politice, cu conducerea lor nationala, la initiativa acestor partid. Fiecare mi-a facut o oferta pe care o analizez. Daca doresti sa faci politica, nu poti sa o faci cu succes de unul singur”, a spus el.

„Nu am luat o decizie, este dificil, v-am spus că am dificultăți azi de a mă poziționa împotriva PSD după 20 de ani. Voi decide după ce analizez cum merg dosarele din instanță (in care contesta excluderea din PSD - n.r.). La momentul ăsta sunt într-un blocaj total. Dacă voi constata că blocajul continuă și nu este util să pierd doi ani din viața mea, poate voi decide că e mai util să renunț la litigii și să îmi văd de drumul meu”, a adăugat acesta.

„Imi mai rezerv luna aceasta de meditatie, vad cum merg dosarele, discut cu colegii din PSD care au ramas langa mine, voi discuta și cu toți primarii. Nu voi alege nici drumul cel mai ușor, ci drumul pe care eu cred că mă voi putea exprima cel mai bine din punct de vedere politic”, a precizat Țuțuianu.

Citește și:

Țuțuianu îl avertizează pe Iohannis: Dragnea e cel mai periculos candidat la prezidențiale

Țuțuianu: Lui Dragnea îi convine că Lia Olguța Vasilescu nu mai este ministru

Ponta a negociat cu Țuțuianu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.