Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UCIS de iubita de 18 ani: Cazul unui afacerist de 48 de ani implicat în dosarul 'sex cu minore'

Cristina Răceanu, tanara de 18 ani, din Timisoara, care si-a injunghiat mortal iubitul, Dan Ardelean, mai in varsta cu 30 de ani, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile. La audieri, Cristina Răceanu si-a recunoscut fapta si, spun apropiatii, suferea de depresie. Cei doi aveau o relatie de doi ani si locuiau impreuna in casa in care, dupa o cearta, s-a petrecut crima, informează PRO TV.

Dan si Cristina s-au cunoscut in urma cu 2 ani, pe cand tanara avea doar 16 ani. Fata ramasese fara parinti si avea o situatie precara. Cei doi au devenit iubiti, locuiau impreuna si mergeau in vacante, desi intre ei era o diferenta de varsta de 30 de ani. Marti seara, dupa o cearta apriga, adolescenta l-a injunghiat pe barbat. Apropiatii spun ca tanara suferea in ultima vreme de depresie si era foarte geloasa. Imediat dupa ce a realizat ce a facut, Cristina a sunat la 112 sa ceara ajutor, dar medicii nu l-au mai putut salva pe Dan. Potrivit anchetatorilor, trupul victimei a fost gasit in holul casei.

Citește și: Asta e legătura dintre kilogramele în plus și memorie

O camera de supraveghere instalata pe strada pe care locuiau cei doi a surprins momentul in care Cristina, prabusita pe asfalt, primeste ajutor de la medicii de pe ambulanta. Suspecta de crima era in stare de soc si avea o rana la mana. Dupa ce medicii i-au acordat ingrijiri, politistii au condus-o la audieri unde si-a recunoscut fapta.

Anchetatorii trebuie sa stabileasca si daca tanara avea discernamant in momentul crimei sau sufera de tulburari psihice.

Citește și: Lady Gaga va juca rolul Donatellei Versace în serialul „American Crime Story”

Dan Ardelean era cunoscut in oras pentru afacerile pe care le avea, printre care si o spalatorie auto. Se despartise de sotie, cu care avea o fata de 22 de ani.

Barbatul de 48 de ani era cercetat de politisti in celebrul dosar "minore pentru VIPuri", in care apar numele unor avocati si judecatori, pentru ca ar fi beneficiat de serviciile sexuale ale unor minore cu ajutorul interlopului Paul Manzu, si el cercetat.

Citește și: Manny Pacquiao anunță un nou MECI AL SECOLULUI cu Floyd Mayweather

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.