Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina este nemulțumită de scrutinul din Crimeea privind amendamentele la Constituția Rusiei

Ucraina este nemulțumită de scrutinul din Crimeea privind amendamentele la Constituția Rusiei și cere intensificarea presiunii sancțiunilor impuse Moscovei. Potrivit serviciului de presă al Ministerului ucrainean de Externe, țara solicită partenerilor internaționali să condamne organizarea votului în Crimeea, Sevastopol, în regiunile Donețk și Lugansk, „inclusiv prin intensificarea presiunii sancțiunilor impuse Federației Ruse”.

În declarație se menționează, de asemenea, că organizarea votului în Crimeea contravine normelor și principiilor fundamentale ale dreptului internațional, iar rezultatele votului în Donbass „denaturează rezultatele votului la nivel național în Rusia”, potrivit rador.ro.

Citește și: Rareș Bogdan dă semnalul: E momentul!

La scrutinul privind amendamentele la Constituția Federației Ruse, care se va desfășura pe o durată de șapte zile (25 iunie – 1 iulie), pot participa și locuitorii auto-proclamatelor republici populare Lugansk și Donețk care au obținut cetățenia rusă – aceștia pot vota în cele 12 secții de votare situate în regiunea Rostov, la frontiera cu Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.