Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina somează NATO: 'După război, țara noastră va avea una dintre cele mai puternice armate din lume! Ar fi neînțelept dacă nu ne-ar include în alianță'

universul.net
dmitro kuleba

Ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, a declarat că după ce va obţine victoria în războiul declanşat de Rusia, Ucraina va avea cele mai puternice forțe armate din Europa, relatează Rador.

"Viitorul securității euroatlantice se decide acum pe câmpul de luptă din Ucraina. După război, țara noastră va avea una dintre cele mai puternice armate din lume, cea mai puternică armată din Europa, dacă luăm în considerare experiența de luptă, starea morală și psihologică, echipamentul militar. Ar fi neînțelept din partea NATO dacă nu ar include un astfel de contributor puternic la securitate", a afirmat Kuleba.

Potrivit acestuia, în sens extins, frontiera de est a Ucrainei este deja frontiera de est a spațiului euroatlantic. "Aderarea la NATO va fi doar o recunoaștere legală a acestui fapt. Și se va întâmpla, nu am nicio îndoială" - a subliniat ministrul ucrainean de externe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.