Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraineanca Elina Svitolina critică decizia organizatorilor US Open de a-i lăsa pe jucătorii ruşi şi belaruşi să continue să concureze

Elina Svitolina

Jucătoarea ucraineană de tenis Elina Svitolina a declarat că este în dezacord total cu decizia organizatorilor turneului US Open de a autoriza jucătorii din Rusia şi din Belarus să continue să concureze, sub drapel neutru, în perioada 29 august-11 septembrie, în ciuda invaziei armatei ruse din Ucraina, informează cotidianul L'Equipe.

Fostul nr.3 mondial, care este înscărcinată, speră ca organizatorii turneelor de Mare Şlem să adopte o poziţie mai fermă faţă de Rusia şi Belarus.

Jucătorii celor două ţări au putut participa la Roland Garros, în luna mai, dar, în schimb, au fost excluşi de la Wimbledon, care debutează pe 27 iunie.

"Era de datoria organizatorilor US Open să ia o decizie, dar ei au ales această cale. Sportul ucrainean a făcut un pas înapoi cu zece ani, căci toate infrastructurile au fost complet avariate sau distruse. Deci, sunt multe motive pentru care ruşii şi belaruşii nu ar trebui să concureze", a adăugat ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.