Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucrainenii își trădează țara pe capete: peste 1600 de trădători, reținuți de autorități; acceptau între 5-10 mii de grivne

unian.net
ucraina război

Trădătorii Ucrainei sunt de acord să coopereze cu rușii doar pentru 5-10 mii de grivne ucrainene, informează agenția de știri Unian, care îl citează pe prim-ministrul adjunct al afacerilor interne Evgheni Yenin. Transformat în lei asta e aproximativ între 653 lei și 1.307 lei, conform cursului BNR.

De la începutul războiului din Ucraina, au fost reținute peste 1600 de persoane, care sunt probabil implicate în activități de sabotaj.

"Timp de 164 de zile de la războiul de pe teritoriul Ucrainei, aproximativ o sută de DRG-uri au fost expuse și peste 1600 de persoane au fost reținute, probabil implicate în activități de sabotaj", a spus oficialul ucrainean.

Potrivit lui Yenin, trădătorii sunt de acord să coopereze cu rușii pentru 5-10 mii de grivne. Contra cost, trădătorii oferă informații despre locația pozițiilor forțelor armate ale Ucrainei, punctele de control și, de asemenea, informează cu privire la locurile de sosire a rachetelor.

Ei riscă 15 ani de închisoare.

Anterior, SBU (serviciul de informații a Ucrainei) a expus dealerii care vindeau pașapoarte ucrainene sabotorilor ruși. Costul unui pașaport fals a fost de 4 mii de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.