Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR a depus la BEC listele de susţinători pentru alegerile parlamentare

udmr

UDMR a depus luni la Biroul Electoral Central listele de susţinători pentru alegerile parlamentare şi a primit dovada prin care poate prezenta liste de candidaţi în toate circumscripţiile electorale din ţară şi străinătate.

"Am depus 226.150 de semnături validate. A fost un pas important şi a fost o perioadă importantă când am adunat semnături şi am stat de vorbă cu cetăţenii care ne susţin. (...) Vom candida în toate judeţele, inclusiv în străinătate, poimâine depunem pentru circumscripţia din Diaspora lista completă şi până în 27 octombrie vom depune listele în toate judeţele la BEJ-uri. Sunt convins că alegerile sunt deosebit de importante şi noi vom intra în campanie cu un program politic bine gândit, bazat pe patru domenii bine conturate", a declarat Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, la sediul BEC. El a arătat că programul electoral al UDMR se va axa în principal pe drepturile minorităţilor, problemele economice, din învăţământ şi dezvoltarea infrastructurii.

"Sunt convins că după alegerile din 2016 vom avea un guvern politic şi este important ca deciziile politice să fie luate în instituţiile democratice, cum e Parlamentul. Perioada care urmează este deosebit de importantă, am văzut deja o strategie aprobată de Guvern care va intra în dezbaterea parlamentară (...). Multe puncte nu sunt bine gândite. Vom urmări în această campanie toate problemele comunităţii locale, în primul rând în Transilvania, acolo avem şansa de a aduna mai multe voturi, dar sunt convins că dacă Transilvania e puternică, şi România este puternică. Aceste regiuni istorice şi identităţile regionale trebuie susţinute şi noi vom susţine această identitate transilvăneană", a spus Kelemen Hunor. Liderul UDMR a precizat că 55% dintre candidaţii formaţiunii sale vor fi oameni tineri, noi, dar pe liste rămân şi cei cu experienţă. Kelemen Hunor va candida în judeţul Harghita pentru un post de deputat, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.