Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR și-a luat președinte executiv, după ce postul nu a avut un titular aproape un an și jumătate

UDMR.ro
UDMR

Balazs Attila este noul președinte executiv al UDMR, au decis vineri liderii Uniunii: „Și-a petrecut o mare parte din cariera profesională în slujba UDMR, nu a existat nicio campanie electorală la care să nu fi participat”.

„În cadrul ședinței Consiliului Reprezentanților Unionali din 6 mai, de la Cluj-Napoca, Balázs Attila a fost ales de către membrii Consiliului în funcția de președinte executiv”, anunță formațiunea.

Balázs Attila s-a alăturat Uniunii ca voluntar încă din studenție, din 2005 a fost economist la Fundația pentru Școală, din 2010 este directorul economic al UDMR, iar din 2021 președinte executiv interimar.

„Și-a petrecut o mare parte din cariera profesională în slujba UDMR, nu a existat nicio campanie electorală la care să nu fi participat, iar în calitate de director economic a colaborat cu toți președinții executivi ai Uniunii. S-a născut în Miercurea Ciuc, a absolvit Colegiul Național Márton Áron, iar în 2004 Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, specializarea Marketing din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca”, potrivit comunicatului de presă.

Postul de președinte executiv al UDMR era vacant din 11 decembrie 2020, când, fără a oferi prea multe detalii despre decizia sa, președintele executiv al UDMR la acea vreme, Porcsalmi Bálint, a anunțat, că renunță la funcția pe care o deținea în cadrul formațiunii din 2017.

Conform sursei citate, la propunerea Conferinței Tinerilor Maghiari din România, Szilágyi Dóra Emese a fost votată vicepreședinte executiv responsabilă pentru tineret de către Consiliul Reprezentanților Unionali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.