Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea a EXPLODAT: acuzații INCENDIARE la adresa ministrului Justiției

nasul tv
elena udrea

Deputatul Elena Udrea, trecută multe luni pe la ”Beciul domnesc”, are o poziție extrem de dură, în urma protestelor din închisori. Udrea susține că ministrul Justiției își dorește ca oamenii să moară în pușcării și a explicat că în actualele condiții de detenție, deținuții vor ieși de acolo animale, sub nicio formă reeducați.

”Nu am bănuit ce condiții sunt în pușcării, a trebuit să trec personal prin această dramă ca să văd condițiile din arest și pușcării. Sunt condiții de tortură. Poate, prin această dezbatere care s-a provocat o să ajungem să reglementăm condițiile din închisori.

Îmi amintesc cât ne-am bucurat să ieșim înainte de vară, pentru că nu se putea respira în camere, nu neapărat în camerele în care am stat eu. La arestul preventiv erau 4 persoane în 9 mp, însă în camerele de închisoare erau 20 și ceva de femei, aveau nevoi fiziologice, trebuiau să meargă la toaletă, nu existau condiții să se spele, iarna era ger și nu puteai să te speli pe cap, iar vara nu puteai să respiri.

Nu știu ce ar trebui să se întâmple. Dacă niște oameni mor acolo, de ce nu îi electrocutezi, îi injectezi. Modul inuman în care sunt tratați este o tortură reală.

Am înțeles și că decizia Parlamentului European nu este o prioritate pentru doamna ministru, pentru că nu ne interesează drepturile omului (...) Convingerea doamnei ministeru e că cei care au greșit trebuie să plătească inclusiv cu viața”, a declarat Elena Udrea, la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.