Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea anunță că și-a tras falangă rromă. PMP va colabora electoral cu Regele Cioabă

Udrea Cioaba
"Cred că trebuie să vină vremea când clasa politică trebuie să fie responsabilă pentru această minoritate, cea mai mare din România, în care cei care conduc ţara să se gândească cum să integreze această comunitate în societatea românească", a spus Udrea, potrivit Mediafax.
Ea a anunţat că PMP îşi doreşte să construiască un parteneriat benefic pentru România cu romii şi a precizat că, din experienţa pe care a avut-o în campanile electorale în care a participat, nu crede în "povestea aceasta cu dăm voturile de la romi".
"Nu există aşa ceva, asta este ca povestea <Să cumpărăm voturi cu sacoşa, în zona rurală>. În realitate nu se întâmplă aşa", a arătat Udrea, precizând că nu astfel trebuie folosită comunitatea romă şi că încercând să obţină voturi prin negocieri cu reprezentanţii acestei comunităţi se face mult rău României. Potrivit Elenei Udrea, PMP nu îşi propune, în urma discuţiilor cu Dorin Cioabă, un parteneriat "de formă" şi nu este interesat de voturile populaţiei de etnie romă, ci ca aceştia să fie integraţi în societate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.