Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea dă lovitura într-un municipiu

elena udrea

Primarul municipiului Roman, Laurenţiu Leoreanu, ales din partea PDL, a anunţat, joi, că va activa pe viitor ca independent, aceeaşi opţiune făcând-o şi cei 10 consilieri locali democrat-liberali. Primarul a anunţat că o susţine pe Elena Udrea la alegerile prezindeţiale.

Edilul romaşcan a declarat că decizia a fost luată ca urmare a fuziunii dintre PNL şi PDL, prin care partidul din care a făcut parte şi-a pierdut identitatea.

'Săptămâna trecută am văzut anunţul Tribunalului Bucureşti pentru fuziunea dintre PNL şi PDL, iar sintagma PDL va fi radiată din lista partidelor politice. Noi, cei care am fost la început în PDL, am rămas consecvenţi, am respectat partidul până şi-a încheiat activitatea. Consilierii locali şi consilierii judeţeni de la Roman rămân fideli unei raţiuni. Am ales calea independenţei, cale corectă şi apreciată de cetăţeni', a afirmat Leoreanu, citat de Agerpres.

'Echipa romaşcană o va susţine pe Elena Udrea, deputat ales în colegiul 4 format din municipiul Roman şi comuna Ion Creangă. Atunci când a fost ministru, doamna Elena Udrea a ascultat problemele municipiului Roman, a luat în considerare doleanţele cetăţenilor. Când deputatul nostru candidează la cea mai înaltă funcţie în stat, cea de preşedinte, mi se pare corect să susţii reprezentantul comunităţii tale. Mi s-ar fi părut imoral să susţii un alt candidat', a mai declarat Laurenţiu Leoreanu.

Primarul municipiului Roman a adăugat că pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale îşi va exprima o opţiune abia când va vedea cine sunt finaliştii.

În acest moment, majoritatea în Consiliul Municipal Roman este deţinută de 13 independenţi, în configuraţia acestuia mai fiind patru consilieri PSD, trei de la UNPR şi unul liberal.

În ultimele zile, 23 de primari ai PDL din judeţul Neamţ au ales să se înscrie în PSD, UNPR sau să devină independenţi. De asemenea, toţi consilierii judeţeni ai PDL au decis să devină independenţi. Aceeaşi decizie au luat şi viceprimarul din Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, alături de cinci consilieri municipali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.