Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea îl înfierează pe Blaga și pune cruce PDL: ”Adio, PDL!”

blag udrea
Udrea susține că acesta era singurul deznodământ, cu Vasile Blaga la conducerea partidului. 

”Vasile Blaga în 23 martie 2013: "Eu nu am fost niciodată în PSD. Nici în PNL. Eu am fost numai în partidul ăsta... Şi de aici o să plec acasă. Nu accept ca cineva să-mi pună la îndoială loialitatea faţă de partid. Trebuie să facem reconstrucţia în jurul nostru a Dreptei româneşti. Dar cum? Cu portocaliu, cu trandafir şi cu Verde înrourat".

Vasile Blaga în 14 iulie 2014: "În 26 iulie vom avea congresele de fuziune, fuziune prin comasare a PDL cu PNL. Acest partid se va numi Partidul Naţional Liberal... Pentru că, într-o astfel de negociere, fiecare trebuie să câştige".

Se impun trei constatări: 1. Se vorbeşte despre fuziune şi despre funcţii. Nicăieri despre principii şi valorile pe care le susţine noul partid sau despre ce va face pentru români. 2. Am avut dreptate anul trecut: cu Vasile Blaga în fruntea sa, PDL a murit. Astăzi, Vasile Blaga a spus "Adio, PDL!" 3. PMP rămâne singura formaţiune de centru-dreapta din România care îşi asumă protejarea statului de drept, independenţa Justiţiei, depolitizarea instituţiilor statului şi creşterea nivelului de trai al oamenilor”, susține Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.