Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea RUPE TĂCEREA: 'Coldea şi Maior au implementat statul paralel cu ajutorul CIA' /VIDEO

Udrea

Elena Udrea a declarat joi, în cadrul audierii sale în comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, că ea este convinsă că în acest moment în lume se confruntă două forţe: Soros şi cei care i se opun acestuia, adăugând că aşa-zisul stat paralel a fost creat în România cu ajutorul CIA.

Citeşte şi: Magistraţii ÎCCJ aruncă BOMBA: 'Dan Şova a continuat 'voit şi conştient' activitatea infracţională' (motivare)

”Eu sunt adepta teoriei conform căreia în lume, în momentul acesta, se luptă două forţe: Soros şi cei din jurul lui şi cei care se opun acestuia şi care sunt destul de puţini. N-am crezut şi, până nu de curând, eram dintre cei care spuneau: nici într-un caz, în România nu există decât statul nostru paralel intern pe care l-a construit Coldea. Am avut o părere, totuşi, exagerat de bună despre el, nu că n-ar fi fost un om care ar fi reuşit să pună în practică un plan complex şi chiar diabolic, dar nu a fost creaţia lui”, le-a spus Elena Udrea parlamentarilor din comisia de anchetă.

Ea a spus că aşa-zisul stat paralel din România a fost implementat de către foştii şefi ai SRI - George Maior şi Florian Coldea - cu ajutorul CIA.

”Cred că are legătură cu ce vedem că se întâmplă acum în America şi este un plan care, în ceea ce ne priveşte pe noi, a fost influenţat şi implementat cu ajutorul partenerilor din CIA ai conducerii SRI, relaţiilor pe care le aveau domnul Coldea, domnul Maior în Statele Unite. A fost un plan care în România a funcţionat, care s-a încercat a fi impus şi în alte ţări. A mai prins şi în altă parte dar la noi cel puţin este de mare succes, probabil având în vedere modelul nostru cultural şi comportamental”, a mai spus Udrea.

Citeşte şi: Iohannis mesaj TRANŞANT: 'Inspecţia Judiciară să rămână la CSM!' / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.