Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA a sancţionat federaţia croată şi grupările Nantes şi Freiburg

www.uefa.org
sigla uefa

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis, vineri, sancţiuni pentru Federaţia Croată de Fotbal şi pentru cluburile Nantes şi Freiburg.

Federaţia croată a primit trei amenzi după meciul din deplasare cu Austria, din 25 septembrie, din Liga Naţiunilor: 20.000 de euro pentru comportamentul rasist şi discriminatoriu al suporterilor, 20.625 pentru aruncarea de obiecte şi 2.500 de euro pentru folosirea de obiecte pirotehnice. În plus, croaţii vor juca următorul meci de acasă cu stadionu parţial închis (cel puţin 2.000 de locuri), informează News.ro.

Ca urmare a meciului din 13 octombrie FC Nantes – Freiburg, din Liga Europa, gazdele au primit o amendă de 20.000 de euro pentru folosirea de obiecte pirotehnice. De asemenea, Nantes are o decizie de închidere parţială a stadionului la următorul meci, însă această sancţiune este suspendată pe o perioadă de probă de doi ani.

Freiburg a primit o amendă de 15.000 de euro pentru transmiterea unui mesaaj ofensator şi cu 30.000 de euro pentru folosirea de obiecte pirotehnice. De asemenea, UEFA a decis o interdicţie de vânzare de bilete pentru următorul meci din deplasare, însă această sancţiune este suspendată pe o perioadă de probă de doi ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.