Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ - Și UDMR cere demisia lui Marcel Vela: A pus în pericol toată țara

UDMR sigla

După USR, și UDMR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela. Reprezentanții formațiunii susțină că prin acordul cu BOR, Vela a pus în pericol siguranţa populaţiei şi a ignorat starea de urgenţă declarată de preşedinte şi măsurile de sănătate publică impuse de propriul Guvern.

Purtătorul de cuvânt a UDMR, Hegedus Csilla, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că ministrul de Interne a pus în pericol toată ţara.

Citește și: Italienilor li s-a URÂT cu totul de carantină: ce IDEI TRĂZNITE au pentru a putea merge la plajă

„UDMR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, deoarece, prin decizia lui, a pus pericol toată ţara şi siguranţa populaţiei, a anulat toate rezultatele obţinute până acum prin introducerea măsurilor de prevenire şi combatere a epidemiei, a ignorat starea de urgenţă declarată de preşedinte şi măsurile de sănătate publică impuse de propriul Guvern”, a spus Hegedus.

Potrivit acesteia, demisia lui Vela este singura cale de a mai salva situaţia şi de a restabili încrederea populaţiei în măsurile autorităţilor.

Și USR a cerut ca ministrul de Interne, Marcel Vela, să își dea demisia în contextul discursului susținut de președintele Klaus Ioahnnis, după ce șeful statului a anunțat că îi va cere lui Vela să revină asupra protocolului dintre MAI și BOR.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, marţi seara, că românii vor putea primi Paşti vineri şi sâmbătă, iar distribuirea Luminii Sfinte de la Ierusalim se va face de către voluntari şi de către patrulele MAI, în urma unui acord cu Biserica Ortodoxă Română.

Ulterior, miercuri, la rpânz, reședintele Klaus Iohannis a spus că va cere ministrului Marcel Vela și premierului Ludovic Orban să revină asupra acordului MAI-BOR, subliniind că le va cere să găsească o formulă care se încadrează în îndemnul „Stați acasă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.