Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Fostul premier Emil Boc, citat cu MANDAT DE ADUCERE la DIICOT /UPDATE

emil boc

UPDATE 2:

Cu privire la informațiile apărute pe www.stiripesurse.ro, referitoare la citarea primarului Emil Boc de către DIICOT București, vă comunicâm mai jos declarația oficială a dlui primar, Emil Boc:

"Nu am primit nici o citație din partea DIICOT".

UPDATE:

Surse judiciare au declarat pentru Antena 3 că în aceeaşi situaţie s-ar afla şi ministrul Sănătăţii, Florian Bodog. Mai exact, asemeni primarului Emil Boc, şi Florian Bodog nu s-ar fi prezentat la audieri după ce ar fi fost citat de procurorii DIICOT.

Contactat de Antena 3, ministrul Florian Bodog a negat vehement zvonul şi a susţinut că nu a fost citat de DIICOT.

*

Fostul premier Emil Boc ar fi trebuit să se prezinte, ca martor, la sediul DIICOT pentru audieri în dosarul medicului Mihai Lucan . Primarul Clujului era aşteptat la ora 9.30, însă nu s-a prezentat, informează Antena 3.

Citeşte şi: Dezvăluiri INCREDIBILE despre pensii: Mii de CIVILI, abonaţi la pensiile speciale

În consecinţă, potrivit legii, Emil Boc va fi citat pentru o dată ulterioară,  însă cu mandat de aducere.

Fostul premier va fi audiat după ce deputatul USR Emanuel Ungureanu l-a acuzat că ar fi intervenit şi l-ar fi ajutat pe profesorul Lucan să-şi deschidă o clinică.

„El nu putea sa fac Lukmed fara domnul Boc. Domnul Boc a fost operat de profesul Lucan si la clinica de stat, si la clinica privata. Domnul Boc l-a numit consilier personal. Ma intreb ce anume l-a invatat domnul Lucan in calitate de consilier pe probleme de sanatate pe domnul Boc? Am facut solicitare sa fie anchetat domnul Boc, sa fie anchetat domnul Funar”, a afirmat Ungureanu.

În replică, Boc a mărturisit pentru DIGI24 că nu a beneficiat de tratament preferenţial din partea medicului Mihai Lucan, iar contractul de cesiune pentru construcţia clinicii acestuia a fost încheiat înainte ca el să fie primar al Clujului.

Citeşte şi: Elena Udrea, un nou mesaj VIOLENT: ‘Măi lichelelor, credeţi că toate abuzurile pe care le faceţi vor rămâne neplătite?’ .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.