Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră - Marcel Ciolacu: S-a acționat exemplar cu pacienții! Cine va fi vinovat, să fiți convins că cine a greșit va plăti

marcel ciolacu MAI

Premierul Marcel Ciolacu, prezent la celula de criză a MAI, a declarat că intervenția de la Crevedia s-a făcut ca la carte și că acolo, deși au rezultat 58 de pompieri răniți, s-a acționat ca la carte.

Vezi și : BREAKING - Ce a provocat dezastrul de la Crevedia : Motivul incredibil care a provocat deflagrația

"Azi -noapte s-a acționat exemplar și în spitale și medicilor și asistentelor și celor care au acționat trebuie să le mulțumesc pompierilor, jandarmilor și polițiștilor care au asigurat perimetrul. Văd că se face o paralelă cu cazul de la Colectiv. Eu cred că e o paralelă cu cazul de la Mihăilești, unde s-a terminat foarte tragic. S0-au transferat deja patru persoane și s-au pregătit încă șapte. Sunt trei persoane în stare foarte gravă. Cred că procuratura generală a desemnat un procuror în acest caz. Sunt ferm convins că cine va fi vinovat, să fiți convins că va plăti. Pompierii trebuiau să acționeze, fiți convinși că s-au salvat vieți. Important este că s-au limitat victimele", a spus Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.