Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Preşedintele Consiliului European, scrisoare către premierul Dăncilă. SEMNALUL transmis de Tusk / DOCUMENT

reuters
donald tusk

Președintele Consiliului European, Donald Tusk, a postat pe contul său de Twitter o scrisoare în care o felicită pe Viorica Dăncilă pentru postul de premier. În același timp, i-a transmis că Guvernul pe care îl conduce are responsabilitatea de a apăra valorile europene, iar ”progresele în menținerea statului de drept, dar și cele din lupta anticorupție rămân cruciale”.

Citeşte şi: Kovesi, trasă la RĂSPUNDERE după excluderea lui Negulescu. Victor Ciutacu o SOMEAZĂ pe şefa DNA să explice susţinerea pentru Portocală

"În numele Consiliului European, aș dori să vă felicit pentru numirea dumneavoastră în funcția de prim-ministru.  Am încredere că România va continua să contribuie constructiv la o Uniune Europeană mai puternică și unită și să sprijine o vecinătate prosperă și democratică a UE.
Acest lucru este deosebit de important în contextul lucrărilor pe care ni le-am propus în privința Agendei liderilor UE și a Președinției României a Consiliului Uniunii Europene în primul semestru al anului 2019.
Responsabilitatea importantă a guvernului pentru susținerea valorilor europene va susține prosperitatea, stabilitatea și securitatea României, precum și cea a Uniunii Europene.
În acest sens, statul de drept și progresul ireversibil în lupta împotriva corupției, în conformitate cu așteptările ridicate ale societății românești, rămân cruciale pentru a asigura că toți cetățenii români pot beneficia pe deplin de toate oportunitățile oferite de statutul de membru al Uniunii .
Aștept cu nerăbdare să colaborez îndeaproape cu dumneavoastră și vă doresc succes pe viitor atât dumneavoastră, cât şi Guvernului pe care îl conduceţi. ", a scris Donald Tusk.

Citeşte şi: UDMR, decizie de ULTIM MOMENT privid colaborarea cu PSD-ALDE: Ce au hotărât liderii maghiarilor .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.