Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Autocar răsturnat în Caraș-Severin - A fost activat PLANUL ROȘU. UPDATE 6 persoane au ajuns la spital / FOTO

Foto ISU
autocar rasturnat

Un accident a avut loc, joi, în caraș-Severin, în localitatea Forotic, DN 57, acolo unde un autocar s-a răsturnat. Din primele informații, în autocar se aflau 16 persoane.

Având în vedere numărul de persoane implicate, pentru gestionarea eficientă a intervenției, a fost activat Planul Roșu la nivelul județului.

Citește și: Ion Cristoiu: ‘Neînțelegerile dintre PNL și USR PLUS sunt evidente până și unui somnolent. Klaus Iohannis și Florin Cîțu susțin pe toate drumurile că în Coaliția de guvernare nu se manifestă disensiuni’ .

Pentru acordarea asistenței medicale de urgență intervin 1 autospecială pentru transport victime multiple, 2 ambulanțe SMURD și 3 ambulanțe din cadrul Serviciul Județean de Ambulanță. Tototdată, în sprijinul echipajelor se află și 2 mașini de stingere.

În eveniment sunt implicate 16 persoane, dintre care 5 persoane rănite ușor sunt transportate la Compartimentul Primiri Urgențe Oravița, iar celelalte 11 persoane sunt încă în evaluare medicală la locul evenimentului.

în urma evenimentului au fost transportate la spital 6 persoane, rănite ușor. La ora 16:50 a fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.