Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Bărbatul care a provocat alerta de securitate de la Varşovia s-a predat poliţiei

breaking news

Negociatorii poliţiei poloneze au convins în cele din urmă bărbatul să coboare de pe monument, a declarat un purtător de cuvânt, punând capăt unui incident în urma căruia o parte a capitalei a fost izolată câteva ore, informează news.ro.

Postul privat de televiziune Polsat News a relatat că în jurul orei locale 13.30 (14.30, ora României) bărbatul s-a predat poliţiei. Imaginile filmate îl arată pe acesta coborând de pe monument, scoţându-şi jacheta şi plecând cu mâinile ridicate în aer.

Teroare în Europa! Alertă cu bombă la Varșovia, cu o zi înainte de alegerile legislative - Amenințare și la Luvru, muzeul a fost evacuat / Video

Purtătorul de cuvânt al poliţiei, Sylwester Marczak, a declarat reporterilor că agenţii l-au văzut pe bărbat urcând pe monumentul dedicat evenimentului de la Smolensk în jurul orei locale 10:00 (11:00, ora României).

"S-au apropiat de el, dar apoi a avut loc o declaraţie foarte îngrijorătoare care a indicat că există un pericol real pentru oamenii din piaţă", a spus oficialul, adăugând că poliţia i-a examinat rucsacul cu ajutorul unui aparat cu raze X pentru a se asigura că nu comportă riscuri de siguranţă.

Agenţia PAP susţine că mai multe sute de agenţi au fost implicaţi în operaţiunea din jurul pieţei. Un jurnalist video al Reuters a văzut agenţi înarmaţi sosind în apropiere.

Un client al hotelului Sofitel, care dă spre piaţă, a declarat că i s-a spus să părăsească clădirea doar pe ieşirea din spate

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.