Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - CNAB are un nou director interimar. Cine i-a luat locul lui Dan Baciu la Aeroporturi București

Ultima Ora breaking news

Traian Panait a fost desemnat joi, de către Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Aeroporturi București, în funcția de director general, cu un mandat provizoriu de patru luni, după ce Dan Baciu, a renunțat miercuri la mandatul de director.

„Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB), reunit joi, 4 octombrie 2018, l-a desemnat în funcția de Director General al CNAB pe domnul Traian Panait, cu un mandat provizoriu de 4 luni”, anunță un comunicat al companiei.

Potrivit CNAB Traian Panait, în vârstă de 64 de ani, este licențiat al Facultății de Transporturi a Institutului Politehnic din București, ocupând de-a lungul timpului mai multe funcții de conducere în cadrul Ministerul Transporturilor. De asemenea, în perioada 2002-2004, Traian Panait a fost secretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Transporturilor și Locuinței, pe probleme de transporturi.

Dan Baciu, directorul Companiei de Aeroporturi București a înaintat miercuri cererea de renunțare a contractului de mandat, urmând să asigure interimatul pentru următoarele 30 de zile, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanții companiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.