Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Dan Motreanu a câștigat șefia PNL Giurgiu

motreanu

Preşedintele interimar al PNL Giurgiu, Dan Motreanu, a fost ales, sâmbătă, pentru un mandat plin la conducerea organizaţiei judeţene a partidului, cu 467 de voturi din cei 470 de delegaţi.

Citește și: Rareș Bogdan, DEZLĂNȚUIT la PNL Bihor: l-a UMILIT fără drept de apel pe useristul Cristian Ghinea

"În urmă cu doi ani, conducerea filialei judeţene PNL Giurgiu era preluată, cu titlu de interimat, de o echipă condusă de preşedintele Dan Motreanu. Această echipă prelua (..) o filială divizată, cu multe localităţi în care numai existau organizaţii locale, o filială ale cărei rezultate la alegerile locale din 2016 erau, elegant fie spus, modeste, respectiv şase primari şi 146 de consilieri locali, în timp ce alegerile parlamentare aduceau un rezultat dezastruos pentru că nu exista niciun parlamentar liberal de Giurgiu. În mai puţin de un an de la preluarea filialei, în urma eforturilor susţinute, a planurilor concrete şi eficiente pentru un judeţ care avea nevoie acută de schimbare, echipa condusă de preşedintele Dan Motreanu a reuşit să schimbe radical situaţia, astfel că, în 2020, PNL Giurgiu devenea lider naţional în ceea ce priveşte rezultatele în alegeri, atât la cele locale, (...) cât şi la cele parlamentare", a anunțat deputatul Maria Horga.

Parlamentarii Ioan Alexandru Andrei şi Toma Petcu au fost aleşi în funcţiile de prim vicepreşedinţi ai filialei judeţene a PNL Giurgiu.

Din Biroul Permanent Judeţean mai fac parte 13 vicepreşedinţi printre care se numără deputatul Gabriela Horga, preşedintele CJ, Dumitru Beianu şi primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.