Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Șeful Comisiei SRI anunță când va veni George Maior la audieri: 'Va răspunde la toate întrebările'

Inquam Photos / Octav Ganea
claudiu manda

Șeful Comisiei SRI, Claudiu Manda, a anunțat vineri, după întâlnirea cu fostul șef SRI, George Maior, că acesta va fi audiat pe 27 februarie, la ora 11.00.

„Am discutat partea de proceduri, cum ar trebui să facă. (...) Și-a arătat disponibilitatea de a răspunde și de a lămuri toate aspectele care îl vizează. A fost o discuție de aproape o oră. A fost o discuție corectă, normală și așa cum spuneam la început a fost foarte deschis și interesat să lămurească aspectele care îl vizează. Acestea sunt lucrurile pe care voiam să le spun.”, a spus Manda, care a precizat că nu a discutat în detaliu niciun subiect.

ALERTĂ - Procurorul general a sesizat Inspecția Judiciară în privința procurorului din dosarul Microsoft

În opinia acestuia, George Maior va fi audiat cel mai probabil o singură dată. 

„Dacă pe parcurs o să mai avem lucruri de lămurit, sigur că putem să discutăm la momentul audierii partea procedurală, dacă e nevoie să fie invitat şi cu alte ocazii, dar nu cred, sau dacă putem să îi adresăm întrebări la care poate să răspundă prin corespondenţă. (...) A spus că va face şi un material pe care să îl prezinte comisiei, aşa cum a fost domnia sa şi a văzut serviciul toată perioada de când a ajuns şi până a plecat. Probabil că o să intre şi mai multe detalii, o chestiune pe care o să o vedem şi noi. (....) Nu am dezvoltat discuţii, să inventariem speţele. A fost o discuţie absolut normală. Ne-am axat pe partea aceasta de proceduri administrative privind venirea domniei sale, calendarul activităţii domniei sale la Washington, când găseşte şi noi, în cadrul comisiei, timp să putem face audierea, o discuţie normală de aproape o oră", a mai spus Manda.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.