Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Elena Udrea a fugit în Costa Rica / DOCUMENT DOVADĂ/ UPDATE

Facebook
Elena Basescu Elena Udrea

După Alina Bica, și Elena Udrea a fugit în Costa Rica! Dezvăluirea e făcută de jurnaliștii de la Rise Project. Acesștia publică un document de la poliția de frontieră din Costa Rica din care reiese că Udrea a aterizat pe aeroportul internațional San Juan în urmă cu o săptămână, pe 7 februarie 2018.

UPDATE: Avocat Alexandru Chiciu: ”La acest moment nu știu unde se află Elena Udrea. Ultima oară când am vorbit cu clienta mea, respectiv înaintea termenului de la Curtea de Apel acesta mi-a spus ca se află la Atena și m-a mandatat să comunic aceste lucruri instanței și presei. De la acea dată și până acum nu am informații suplimentare. Reafirm că doamna Udrea nu are nici o interdicție. Dacă vor fi mandatat cu privire la alte lucruri vi le voi comunica.”, a spus acesta pentru STIRIPESURSE.

UPDATE: În continuare surse apropiate Elenei Udrea susțin că aceasta se află la Atena și nu în Costa Rica, dar nu își pot explica documentul prezentat de Rise Project.

Elena Udrea nu s-a prezentat la procesul privind finanţare ilegală a campaniei electorale din 2009, iar avocatul său a confirmat că fostul ministru a plecat în Grecia, la Atena.

Citește și: Ieșire VIOLENTĂ a Elenei Udrea, după declarațiile făcute de Kovesi! „Nu mi-a trecut prin cap să filmez gențile cu bani”

Alexandru Chiciu, avocatul Elenei Udrea, a confirmat că Elena Udrea este la Atena, precizând că ea nu se află în acest moment sub control judiciar, iar instanţa i-a permis să călătorească în afara ţării.

"Doamna Udrea a depus la instanţă înscrisuri care dovedesc că este în imposibilitatea de a apărea în faţa instanţei pentru o anumită perioadă de timp. Aseară mi-a confirmat că se află la Atena", a declarat avocatul Elenei Udrea.

Citește și: Creșterea economică STIMULEAZĂ angajatorii! Cine va crea mii de locuri de muncă în acest an

În legătură cu termenul procesului, Chiciu a declarat că şedinţa a fost amânată din cauză că un alt inculpat nu avea avocat. Următorul termen a fost programat în 26 februarie, iar în dosarul Gala Bute este termen în 8 martie.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.