Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră: Polițiștii din București au descins într-o clădire părăsită - Au luat pe sus mai mulți traficanți de droguri

www.ziuanews.ro
mascati

Polițiștii din Capitală au descins duminică într-o clădire dezafectată din Sectorul 2 unde existau informații că se vând droguri. Au fost confiscate peste 100 de plicuri ce conțineau substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, scrie Mediafax.

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii au verificat duminică un imobil dezafectat, unde existau date și indicii că s-ar comercializa substanțe interzise de lege.

Polițiștii de la Secțiile 6 și 8 Poliție au depistat în imobil 7 persoane cu vârste cuprinse între 14 și 41 de ani. De asemenea, au fost găsite 129 de pliculețe ce conțineau substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv și alte două pliculețe asupra unei femei, în vârstă de 18 ani.

În aceeași locație, a fost găsită o pungă de aproximativ 60 de grame, în interiorul căreia se află un praf alb, susceptibil a fi substanță interzisă de lege.

Tot duminică, polițiștii Secției 9 Poliție au depistat, pe o stradă din Sectorul 2, un bărbat de 39 de ani, care avea asupra lui 53 de pliculețe ce contineau un praf de culoare alb, susceptibil de a avea efect psihoactiv.

În ambele situații, substanțele găsite au fost confiscate, cazurile fiind preluate de către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, care urmează să sesizeze DIICOT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.