Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Reprezentanţii SRI, chemaţi de urgenţă la audieri în Parlament pe tema coronavirusului

comisia sri

Marți, 25 februarie, începând cu ora 14.00, va avea loc audierea reprezentanților Serviciului Român de Informații cu privire la coronavirus, potrivit unui comunicat al Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii Serviciului Român de Informaţii.

Klaus Iohannis a anunțat că va convoca ședința CSAT miercuri, de la ora 14.00, unde vor fi discutate măsurile luate în contextul coronavirului și strategia pentru combaterea unei epidemii la nivel național.

"Am solicitat convocarea CSAT pentru că am văzut că Guvernul face bâlbe multiple când vine vorba de strategii împotriva infectării. Astăzi vom primi raportul scris de la SRI. În funcție de ce vom avea în raport și ce vom discuta mâine, vă vom transmite ce măsuri se iau. Fac un apel către toți politicienii să nu politizeze subiectul. Continui să solicit convocarea CSAT pentru elaborarea unui plan național. I-am scris și președintelui o scrisoare pe acest subiect", declara luni Marian Cucșa, vicepreşedintele Comisiei SRI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.