Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMELE IMAGINI cu Răzvan Ciobanu în viață: Cu cine s-a certat - VIDEO

Au apărut ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață! Ele sunt de duminică seara și au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui restaurant din Mamaia. Din imagini se poate remarca faptul că fostul creator de modă se plimbă debusolat pe terasa restaurantului. Conform martorilor, el ar fi intrat chiar și în bucătărie, fumând, de unde a fost dat afară.

Un angajat al restaurantului a fost printre ultimii oameni care au stat de vorbă cu el. "Eram la POS, plasam o comandă, el a venit la mine şi speriat, îmi spunea: "De ce vrei să mă baţi, ţi-am făcut ceva?" Mai târziu a intrat cu capul în geam şi după aceea ne-am trezit cu el în bucătărie. Nu ştia nimic, era speriat, avea o privire aşa, de speriat, mai avea puţin să plângă", a precizat un angajat al restaurantului respectiv.

Peste 100 de persoane, între care și Iulia Albu, Oana Roman, Cătălin Botezatu, avocata Laura Vicol și Raluca Bădulescu, s-au prezentat, joi la Cimitirul Progresul din Capitală, unde a fost înmormântat.

Citește și: Logodnicul Elenei Udrea, despre primul Paște petrecut alături de fetița ei: ‘Ne-am fi dorit să mergem la slujba de Înviere aici’

Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, într-un accident rutier produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, în judeţul Constanţa. Testul rapid indică prezența de droguri în sângele lui Răzvan Ciobanu. Acesta ar fi suferit de depresie, potrivit apropiaților lui.

Proprietarul mașinii conduse de Răzvan Ciobanu a fost audiat în cadrul dosarului penal deschis după moartea creatorului de modă. Acesta le-a spus anchetatorilor că designerul nu a fost cazat în Mamaia și nu știe ce a făcut în cursul zilei de duminică, timp în care el a dormit.

Citește și: Lovitură pentru DNA! Procesul lui Vâlcov se va judeca luna viitoare

Surse judiciare au declarat, joi, că proprietarul mașinii conduse de Răzvan Ciobanu a fost audiat. Acesta le-a spus anchetatorilor că designerul a condus mașina pe autostradă, din București până în Mamaia, unde au ajuns în noaptea de Înviere, respectiv sâmbătă spre duminică.

Acesta a motivat că i-a dat cheile lui Răzvan Ciobanu să îi conducă mașina pentru că știa că designerul nu consumă alcool.

Citește și: Vești pentru primari! Liviu Dragnea a făcut anunțul

Cei doi au mers la festivalul de muzică electronică Sunwaves, unde au stat câteva ore, după miezul nopții, apoi creatorul de modă a plecat cu mașina.

Proprietarul mașinii spune că el a plecat să se culce și nu știe ce s-a întâmplat cu Răzvan Ciobanu, el precizând anchetatorilor, potrivit surselor citate, că știa că designerul nu avea cazare rezervată în Mamaia.

Citește și: Atenție! Fostul ministru al Mediului de Afaceri Ilan Laufer este audiat de polițiști

Când s-a trezit, proprietarul mașinii l-a sunat pe Răzvan Ciobanu să se întâlnească la masă și să îi restituie cheile.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că Răzvan Ciobanu i-a răspuns la telefon, duminică, și i-a confirmat că se vor întâlni, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat și creatorul de modă nu a mai fost de găsit, proprietarul mașinii aflând ce s-a întâmplat, luni dimineața, după accident.

Citește și: Atenție! Klaus Iohannis a început campania pentru referendum .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.