Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimul ORDIN dat de Kim Jong-un prevede ASASINAREA demnitarilor sud-coreeni

Preşedintele nord-coreean Kim Jong-un a cerut trupelor să asasineze înalte oficialităţi din guvernul şi forţele armate din Coreea de Sud, a informat presa de stat, citată vineri de EFE.

Kim, care a inspectat o unitate de operaţiuni speciale a Armatei Populare, a dat asigurări că 'luptătorii batalionului au misiunea fundamentală de a termina cu mizeria umană (...) care ocupă funcţii importante în Chongwadae (reşedinţa preşedintelui sud-coreean), cu guvernul-marionetă şi cu armata' Coreii de Sud, a menţionat agenţia oficială nord-coreeană KCNA într-un comunicat.

Citeşte şi: Incendiu PUTERNIC la Parlamentul Austriei. Clădirea a fost evacuată / FOTO & VIDEO

Preşedintele nord-coreean şi-a exprimat 'speranţa şi convingerea că luptătorii batalionului au misiunea importantă de a înjunghia în inimă duşmanii cu cuţite ascuţite şi de a le rupe spatele'. Kim le-a dăruit puşti şi binocluri, declarându-se convins că 'vor îndeplini cu succes misiunea lor onorabilă de luptă'.

În comunicatul difuzat de KCNA se menţionează că acest batalion special 'este o unitate de luptă căreia comandantul suprem îi atribuie o importanţă specială şi în care are deplină încredere'. De altfel, mass media nord-coreene au publicat numeroase fotografii de la vizita lui Kim, care a fost însoţit de câţiva dintre cei mai importanţi reprezentanţi ai regimului, precum vicemareşalul Hwang Pyong-so, considerat de experţi drept 'numărul 2', relatează agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.