Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULUITOR De ce a fost CONCEDIAT antrenorul unui fotbalist român: N-a stat pe bancă de teamă să nu se infecteze

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Adolfo Sormani, antrenorul italian al echipei albaneze FC Partizani Tirana, la care joacă fotbalistul român Deian Boldor, a fost concediat de şefii clubului fiindcă a refuzat să stea pe bancă la un meci, de teamă că se va infecta cu coronavirus, relatează EFE şi TuttoMercatoWeb, potrivit AGERPRES.

"FK Partizani anunţă astăzi (luni - n. r.) întreruperea cu efect imediat a cooperării cu antrenorul Adolfo Sormani şi doi membri ai staff-ului tehnic, Giovanni Mazzella şi Gabriele Faccia", a indicat într-un comunicat clubul ce are în palmares 16 titluri de campioană a Albaniei.

Citește și: EXCLUSIV Atenție, Marcel Vela! Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei vinde halate de protecție, pe Olx

Clubul nu a explicat de ce i-a reziliat brusc contractul lui Sormani, însă presa sportivă locală a afirmat că acest lucru s-a datorat absenţei italianului de pe banca tehnică la meciul de vineri cu KF Tirana, disputat vineri pe stadionul Air Albania şi încheiat 1-1.

Înaintea partidei, Institutul de Sănătate Publică a anunţat că cinci fotbalişti ai lui Partizani nu vor putea fi pe teren fiindcă au fost testaţi pozitiv pentru Covid-19. Acest fapt şi teama că s-ar putea îmbolnăvi l-au speriat pe Sormani, care a decis să nu-şi conducă echipa la acest derby.

În cele trei meciuri rămase din campionat, italianul va fi înlocuit de secundul său, Renaldo Kalari.

Săptămâna trecută, Deian Boldor a confirmat pe Instagram că a fost testat pozitiv la coronavirus. Fundaşul de 25 de ani, fost internaţional de tineret, a postat un mesaj în care condamnă ştirile false publicate despre el de presă. Media albaneze, citate de presa română, au relatat că Boldor ar fi fost agresat de unii coechipieri pe motiv că i-ar fi infectat cu Covid-19.

Citește și: Monica Anisie: ‘Unii elevi vor fi la școală și alții vor urmări cursurile în sistem online, urmând să facă rocada în funcție de situația epidemiologică’

Boldor a jucat în 22 de partide în acest sezon la Partizani, în campionatul Albaniei. Partizani ocupă locul 6 în clasament, după 33 de etape, cu 49 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.