Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Umilință maximă pentru Nicușor Dan: ce banc a apărut despre el

Facebook/ Nicusor Dan
Nicusor Dan

Umilință maximă pentru Nicușor Dan: ce banc a apărut despre el

Zilele acestea circulă în lumea politică o glumă picantă despre primarul general, după ce acesta a avut o serie de postări considerate de unii cel puțin neinspirate.

Astfel, în nici 48 de ore, edilul Capitalei și-a anunțat urmăritorii că Municipalitatea se ocupă intens de TROTUARE. Întâi de cele de la Unirii, iar apoi de cele aferente altor bulevarde centrale.

Cele două anunțuri au făcut deliciul politicienilor de pe malul Dâmboviței, fie ei susținători sau nu ai lui primarului general. Asta pentru că bancul legat de "Nicușor Dan care a început să facă trotuarul" s-a răspândit cu mare viteză. E drept că și celelalte nereușite din actualul mandat, precum încălzirea sau apa caldă, traficul, blocajul edilitar, câinii vagabonzi care ucid, au alimentat glumele privind capacitatea administrativă limitată a șefului PMB.

Iar unele surse spun că și aici există nemulțumiri, pentru ca toate lucrările, presupus de reabilitare - multe inutile, trebuiau efectuate în vară, nu după începerea școlilor și reaglomerarea traficului. Mai mult, de săptămâna viitoare, odată cu începerea facultăților, aglomerația va spori, iar munții de bitum scoși de pe trotuarele dezafectate riscă să facă imposibilă circulația pietonilor.

Acestea vin în contextul în care și carosabilul este extrem de afectat de numeroase lucrări de cârpire a suprafețelor de rulare, separat de gropile destinate termoficării. Situația conduce la și mai mult timp petrecut în trafic, deci la un spor suplimentar de poluare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.