Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Umilință totală pentru Hagi, Popescu și Munteanu! În timp ce ștabii României au stat la VIP în Arena Națională, valorile au fost trimise la tribuna II

GSP.RO

Foștii mari internaționali ai României au primit bilete din partea Federației la tribuna a II-a, la meciul Austria - Macedonia de Nord 3-1, în vreme ce angajați ai FRF, în frunte cu Mihai Stoichiță, Bodescu și Radu Vișan, au văzut confruntarea din zona VIP a Arenei Naționale. Tot la VIP au fost prezenți și Ludovic Orban, Dan Barna, Lucian Bode, Bogdan Aurescu, Vasile Dâncu, lângă care a stat și procurorul-șef al DNA, Crin Bologa, informează GSP.RO.

Organizarea primului meci în România la un turneu final a produs și scene incredibile și revoltătoare. Duminică seara, pe Arena Națională, cei mai valoroși și mai titrați fotbaliști din istoria echipei naționale au avut parte de o surpriză negativă de proporții. Au fost trimiși de FRF să urmărească meciul de la tribuna a II-a, la un loc cu ceilalți spectatori, fie că aceștia erau macedoneni, austrieci sau români care aveau tichet în zona respectivă. Printre foștii mari fotbaliști care au primit invitația în acea parte a stadionului s-au aflat și Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu, care sunt primii 3 în topul selecțiilor all-time în echipa națională.

Decizia a fost una surprinzătoare mai ales că în zona VIP a Arenei Naționale au luat loc personaje extrem de puțin cunoscute publicului, dar care în momentul de față au funcții importante în organigrama FRF. Printre acestea, în afara președintelui Răzvan Burleanu, s-au aflat Radu Vișan, Gabriel Bodescu, dar și Mihai Stoichiță. Acesta din urmă e directorul tehnic al Federației. Tot pe fotoliile de la VIP au luat loc și o serie de politicieni, de la majoritatea partidelor din Parlament.

  • Anca Dragu (președinta Senatului)
  • Ludovic Orban (fost premier, președinte PNL)
  • Dan Barna (vice-premier, președinte USR)
  • Bogdan Aurescu (ministrul Afacerilor Externe)
  • Lucian Bode (ministrul Afacerilor Interne)
  • primarul Capitalei, Nicușor Dan
  • Vasile Dâncu, din partea PSD, apropiat al șefului FRF
  • Crin Bologa, șeful Direcției Naționale Anticorupție, care a stat în dreapta ministrului de interne.

Toți cei care au avut locuri la VIP au beneficiat de un protocol de lux.

Răspunsul FRF pentru GSP:

„În privința locurilor VIP, facem precizarea că FRF nu a deținut locuri în acest sector. UEFA a avut invitați proprii, străini și români, printre care conducerea FRF (președinte, secretar general, secretar general adjunct, director tehnic) și managerul Structurii Locale de Organizare a EURO 2020 la București. Totodată, este util de știut că UEFA are un alt criteriu de împărțire a locurilor în tribune, diferit de sistemul Tribuna I, Tribuna II și Peluze.”

Reacțiile celor trei pentru GSP

Gică Popescu: „Pe oricare alt stadion din Europa am fi avut bilet la oficială. Pe Arena Națională am primit la tribuna a II-a!"

Dorinel Munteanu: „Când am văzut unde am bilet, nici n-am vrut să mă mai duc la stadion”

Gică Hagi: „N-am o problemă. Am vrut să văd meciul, am stat unde am avut loc, mi-a plăcut partida, atât pot să spun. În rest, n-am nimic de comentat"

Citește și: Gică Hagi știe cine va câștiga Euro 2020: 'Din păcate, noi lipsim, trebuie să ne gândim la ce va fi mâine, să construim altă echipă care să ajungă la CE şi CM' .

SURSA FOTO: GSP.RO.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.