Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UMILITĂ de Simona Halep la Australian Open, Karolina Pliskova se RĂZBUNĂ: 'Kerber și Wozniacki sunt mai bune decât ea'

www.ao.com
simona halep

Simona Halep şi-a umilit pur şi simplu adversara din sferturile de finală de la Australian Open. Simona i-a administrat Karolinei Pliskova o înfrângere ruşinoasă. După meci, cehoaica s-a răzbunat în declaraţii. Halep a jucat de şase ori cu Pliskova şi a bătut-o mereu.

Citește și: Comisia Europeană îi transmite un mesaj TRANȘANT României! Motivul de îngrijorare al mai-marilor

Chiar şi aşa, Pliskova spune ca Simona nu are calitatile necesare pentru a spera sa castige un Grand Slam, chiar daca o invinge de fiecare data. Jucatoarea din Cehia o acuza pe Simona ca tot ce face este sa se foloseasca de forta imprimata de adversara mingei pentru a returna. "Nu cred ca are vreo viteza Simona! Se foloseste doar de viteza mea. Incerc sa joc rapid, dar ii place. Ea nu ofera putere in lovituri, se foloseste doar de viteza mea! Si in final eu sunt cea care alearga!", a spus Pliskova, anunţă ziare.com.

Citește și: O nouă „Brigitte Macron” cucerește Franța! Cu cine s-a cuplat Pamela Anderson și ce a făcut cu casa din SUA

Intrebata daca o vede pe Simona Halep campioana la Australian Open 2018, Pliskova a spus ca nu-i da nicio sansa sportivei noastre. "Nu cred ca Halep va castiga turneul. Kerber este mai buna decat ea acum. Cred ca si Wozniacki se va califica in finala, dar nu mai pariez pe asta. Sunt insa sigura ca va avea grija sa se califice. Mai departe, in finala, daca Wozniacki o va intalni pe Kerber, va fi dificil. Dar daca o va intalni pe Halep, cred ca Wozniacki isi va gestiona emotiile mai bine", a comentat Pliskova.

Citeşte şi: BĂTAIE DE JOC Ce veste a primit Simona Halep înainte de semifinala cu Angelique Kerber

Simona a ajuns in semifinalele de la Australian Open dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova cu scorul 6-3, 6-2. Sportiva noastra o va intalni pe Angelique Kerber, intr-o partida programata joi dimineata, de la ora 7:00 (ora Romaniei), mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.