Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șumudică face anunțul anului pentru Gigi Becali: Alibec este dorit în Premier League

www.agerpres.ro
Denis Alibec

O nouă ofertă pentru Denis Alibec. Marius Șumudică a dezvăluit că atacantul de 26 de ani a fost urmărit de impresari la meciul cu Sporting, din play-off-ul Champions League. Antrenorul unei echipe din Premier League a sunat în timpul meciului să se intereseze cum îl poate achiziționa pe căpitanul FCSB.

Șumudică susține că Alibec este dorit de singurul antrenor portughez din Premier League, Marco Silva, care antrenează în acest moment la Watford. Suma oferită de englezi este de 7 milioane de lire sterline, sub ceea ce vrea finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali. Dacă tranzacția s-ar realiza, Alibec ar putea fi coleg cu Costel Pantilimon.

"Vă spun în premieră o poveste legată de Alibec. În timpul meciului Sporting-FCSB, doi impresari aflaţi în tribune se uitau la joc. Unul e prietenul meu, Cătălin Liţă, celălalt un colaborator de-ai lui, un portughez.

Citește și: Florin Andone, 'DEMONUL' lui Deportivo împotriva campioanei Europei: Real Madrid a câștigat clar la La Coruna - VIDEO

Cel de-al doilea este sunat din Anglia de un antrenor, director sportiv sau nu ştiu exact ce, şi întreabă cum să facă să-l ia cât mai repede pe Alibec.

Se uita şi el la televizor la meci şi a fost încântat de jocul lui Denis. Dacă am înţeles bine, era vorba de 7 milioane de lire sterline. Şi noi nu avem loc pentru el la echipa naţională?!", a povestit Şumudică în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Totuși, șansele ca transferul să se realizeze sunt destul de mici, ținând cont de faptul că, în această vară, cei de la Watford au făcut cel mai scump transfer din istoria clubului: au plătit 20,40 milioane de euro pentru un atacant. Este vorba de Andre Gray, iar Marco Silva îi mai are la dispoziție, pentru postul de atacant pe Troy Deeney și Okaka.

Alibec a ajuns la FCSB în iarna acestui an, în schimbul sumei de 2,04 milioane de euro, de la Astra.

22 de meciuri, 10 goluri și 5 pase de gol, are Alibec pentru FCSB.

3 milioane de euro este cota de piață a lui Alibec, conform transfermarkt.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.