Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un actor din serialul 'Gossip Girl', cercetat de poliţia din Los Angeles sub acuzaţia de viol

Twitter
Ed Westwick

Un actor din serialul de televiziune ”Gossip Girl”, Ed Westwick, este cercetat de Departamentul de poliţie din Los Angeles (LAPD) în urma unei acuzaţii de viol care a fost lansată la adresa lui de actriţa Kristina Cohen. Artistul neagă acuzaţiile, informează News.ro, citând hollywoodreporter.com.

Kristina Cohen a scris pe Facebook că actorul a violat-o în februarie 2014, într-o ”perioadă întunecată” a vieţii ei, când mama ei suferea de cancer, aceasta decedând la trei luni după ce ar fi avut loc atacul.

Cohen susţine că incidentul a avut loc la locuinţa actorului din Hollywood Hills. Ea spune că a primit o invitaţie de la producătorul Kaine Harling, cu care a avut o relaţie de scurtă durată în anul 2013. Întâlnirea a luat o altă întorsătură, după ce ”Ed a sugerat că ar trebui să întreţinem toţi relaţii sexuale”. Deşi a vrut să plece, Cohen susţine că a fost îndemnată de Harling să rămână încă 20 de minute, iar Westwick a sugerat ca ea să doarmă în dormitorul pentru oaspeţi. Cohen susţine că atunci când s-a trezit, Westwick o viola.

Kristina Cohen a adăugat că i-a spus prietenului ei Blaise Godbe Lipman, despre viol şi a vorbit cu Harling, care a învinuit-o pentru incident. Harling i-ar fi spus că nu poate vorbi despre viol, pentru că Ed Westwick ar ”trimite oameni după ea, ar distruge-o” şi că dacă nu înţelege, îşi poate lua gândul de la o carieră în actorie.

”Nu o cunosc pe această femeie. Nu am hărţuit sexual nicio femeie, niciodată. Şi cu siguranţă nu am violat niciodată”, s-a apărat Ed Westwick, printr-un mesaj pe care l-a publicat pe Instagram.

Kristina Cohen a făcut o plângere la LAPD, aceasta arătând că poliţia anchetează cazul.

The Hollywood Reporter a cerut un punct de vedere de la avocatul lui Ed Westwick.

Citeşte şi: Un jurnalist polonez, un fotograf iranian şi un site media turc, laureaţii premiilor 'Reporteri fără frontiere' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.