Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un alt club de tradiție din fotbalul românesc a DISPĂRUT: S-a declarat falimentul

faliment

Gloria Buzău, echipă la care au jucat fotbaliști mari, ca Dudu Georgescu sau Mircea Sandu, a intrat în faliment. Curtea de Apel Ploieşti a soluționat luni dosarul în care s-a judecat falimentul Gloriei. Recursul a fost respins ca fiind nefondat, iar decizia este definitivă şi irevocabilă.

"F.C. Gloria Buzău a intrat astfel definitiv în faliment, iar bunurile clubului vor fi evaluate și scoase la vînzare.Iata solutia instantei publicata cu putin timp in urma pe portalul Curtii de Apel Ploiesti,,Complet: 3 COM R

Tip solutie: Nefondat

Solutia pe scurt: Respinge recursul, ca nefondat. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţa publică, azi, 26.09.2016.

Document: Hotarâre 1323/2016 26.09.2016"

A fost o simplă formalitate, Curtea de Apel Ploieşti a respins luni recursul cu care clubul din Crîng atacase decizia Tribunalului Buzău din 11 aprilie.

Citește și: Banii de pe Chipciu au salvat de la FALIMENT un club de tradiţie din România

2016 este anul în care a dispărut, de luni şi oficial, cel mai popular club al Buzăului, Gloria. Curtea de Apel Ploieşti a soluționat luni dosarul în care s-a judecat falimentul Gloriei. Recursul la decizia Tribuna­lului Buzău din 11 aprilie a fost respins ca fiind nefondat, iar decizia de luni este definitivă şi irevocabilă. FC Gloria Buzău a intrat astfel definitiv în faliment, iar bunurile clubului vor fi evaluate și scoase la vînzare.

Prin sentinţa din 11 aprilie, Tribunalul Buzău „Desemnează lichidator judiciar pe Eva Cont IPURL, cu un onorariu de 1000 lei lunar în situaţia în care nu sînt bunuri supuse vînzării şi 7% din vînzări, în situaţia în care sunt bunuri supuse vânzării, şi din recuperări creanţe, stabilind ca acesta să îndepli­nească atribuţiile prevăzute de art. 25 din Legea 85/2006”. Reamintim că pe 11 aprilie Tribunalul Buzău a respins cererea de prelungire cu încă un an a planului de reorganizare a clubului din Crîng şi a dispus începerea procedurii de faliment, la soli­citarea Admi­nistraţiei Finanţelor Publice şi a altor creditori, decizie atacată cu recurs la vremea respectivă de club. La finalul lunii martie, Gloria mai avea de achitat către Fisc peste 7 miliarde de lei vechi. În vară, echipa buzoiană a anunţat că nu va participa la cele două manşe ale barajului pentru rămî­nerea în Liga a 2-a cu Olimpia Satu Mare şi a fost exclusă din competiţie. Pro­blemele s-au acutizat însă la sfîrşitul lunii mai, cînd antrenorii şi 14 dintre jucători au primit suspendări drastice în dosarul pariurilor, anunță Libertatea.ro.

Gloria Buzău s-a înfiinţat în 1973, iar cele mai bune performanţe ale sale au fost locul 5 ocupat în Liga 1, la finalul ediţiei de campionat 1984-1985 şi semifinala de Cupa Româ­niei jucată în 2008.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.