Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un alt ministru al lui Cioloş şi-a publicat declaraţia de avere: Lazăr Comănescu a spus TOT

lazar comanescu

Un alt ministru al lui Dacian Cioloş şi-a publicat declaraţia de avere. Lazăr Comănescu a spus tot. Ministrul Afacerilor Externe deţine două terenuri şi o casă la Horezu, primite moştenire de la părinţi, două apartamente în Bucureşti şi un autoturism BMW-X3 cumpărat în 2015, se arată în declaraţia de avere publicată pe site-ul Guvernului.

Citeşte şi: Gest SCANDALOS în Parlament: A fost ruptă harta României Mari / VIDEO

Potrivit sursei citate, Comănescu are, împreună cu sora sa, un teren intravilan agricol de 5.000 metri pătraţi şi un teren extravilan, fâneaţă, de 2.500 metri pătraţi, amândouă în Horezu, primite moştenire de la părinţi.

El mai deţine două apartamente în Bucureşti, unul de 63 metri pătraţi cumpărat în 1991, iar celălalt de 60 metri pătraţi al soţiei, primit moştenire în 2011. El are, împreună cu soţia, o casă în Horezu de 160 metri pătraţi, moştenire de la părinţi, şi o casă a soţiei de 150 metri pătraţi în Bucureşti, tot moştenire.

Citeşte şi: Lovitură dură pentru Ioan Becali: Ce au decis magistraţii

Comănescu a cumpărat în 2015 un autoturism BMW-X3 şi deţine cinci conturi şi depozite bancare de 235.000 euro şi 81.000 lei. Ministrul Afacerilor Externe mai declară venituri de 7.200 euro, din perioada 1 ianuarie - 16 februarie 2015, din funcţia de ambasador, de 60.000 lei din perioada 17 februarie - 16 noiembrie 2015 cât a fost consilier prezidenţial, dar şi de 30.000 lei din pensie. De asemenea, soţia sa a avut venituri de 20.000 lei din salariul de la ASE.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, făcut praf: 'Minister pentru clientela politică a preşedintelui'

Potrivit declaraţiei de interese, Lazăr Comănescu este în Asociaţia Română pentru Clubul de la Roma, membru în consiliul consultativ ştiinţific al Institutului European din România şi membru în Fundaţia culturală Vaideeni, conform Agerpres.

Citeşte şi: Incendiu puternic în Bucureşti: O clădire a luat foc

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.