Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un angajat a fost găsit mort la locul de muncă, într-un centru comercial din Slatina

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, angajat al unei firme de pază, a fost găsit decedat la locul de muncă de la un centru comercial din municipiul Slatina, în cauză fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Ionuţ Vasiloaica. Acesta a precizat că decesul angajatului firmei de pază a fost observat luni dimineaţa, la schimbul de tură.

"În această dimineaţă, în jurul orei 09:10, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un angajat al unei firme de pază, ce efectua serviciul la o societate comercială, din municipiul Slatina, a fost găsit decedat. La faţa locului, s-a deplasat o echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina pentru efectuarea de cercetări. Trupul bărbatului, în vârstă de 59 de ani, a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului", a spus reprezentantul IPJ Olt.

O anchetă privind condiţiile în care a murit angajatul firmei de pază a fost începută şi de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Olt.

Poliţişti au deschis dosar penal pentru de ucidere din culpă, precum şi pentru neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.