Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un angajat al Institutului de Psihiatrie Socola, trimis în judecată pentru trafic de influență

ebihoreanul.ro
justitie

Un angajat al Institutului de Psihiatrie Socola a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, după ce a promis unei persoane că o va ajuta să se angajeze la un alt spital din Iaşi, contra sumei de 1.000 de euro. 

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Vasile Ilioaei, cadru medical la Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi. Potrivit unui comunicat de presă, bărbatul este acuzat de trafic de influenţă.

Procurorul general, despre redeschiderea dosarului de luare de mită al lui Traian Băsescu


"În cursul lunii august 2016, a primit de la o denunţătoare suma de 1.000 euro pentru a-şi trafica influenţa pe lângă persoane cu atribuţii decizionale din cadrul unei unităţi medicale în scopul angajării acesteia. În fapt, la data de 28 iulie, denunţătoarea a sesizat organele de urmărire penală cu privire la faptul că, în luna iulie 2016, a fost abordată pe Facebook de către inculpatul I.V. care i-a pretins suma de 1.000 euro şi căruia, ulterior, i-a şi remis această sumă, lăsând-o să creadă că are influenţă asupra persoanelor cu putere de decizie din cadrul Spitalului de Recuperare Iaşi, pentru a-i facilita angajarea în cadrul acestei unităţi ca asistentă medicală", se arată în comunicatul de presă, citat de agerpres.ro.

ALERTĂ - DNA intră în forță în guvernarea Boc: Dosar pentru împrumutul FMI 2009


Potrivit documentului de presă, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Iaşi au efectuat în cauză mai multe activităţi de urmărire penală, în baza delegărilor dispuse de procurorul de caz. 

În cauză s-a beneficiat de sprijinul D.O.S. - Serviciul de Operaţiuni Speciale Iaşi şi al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.