Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un apropiat al lui Dragnea intră la rupere după dezertările din partid: 'Din PSD nu lipseşte nimeni şi nimeni nu este în plus'

curentul.info
dumitru buzatu

Din PSD nu lipseşte nimeni şi nimeni nu este în plus, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele organizaţiei judeţene a social-democraţilor vasluieni, Dumitru Buzatu, vineri, în contextul recentelor plecări ale unor membri ai partidului către formaţiunea condusă de Victor Ponta, Pro România. 

"E un moment în care, după jumătate de mandat, parlamentarii, în special cei care nu au nicio vocaţie de politician şi nu stau nici prea bine din punct de vedere al caracterului, dar cărora le place în Parlament, caută să-şi găsească noi debuşee. Prin ce s-au remarcat în activitatea politică domnul Titus Dobre, doamna "nu ştiu cum" de la Brăila sau doamna tot "nu ştiu cum" care abia a bătut la uşile Parlamentului? Prin nimic. Eu am mai spus şi cu alte ocazii, din PSD nu lipseşte nimeni şi nimeni nu este în plus. Toţi aceia care se situează pe acelaşi vector sunt bineveniţi în partid, iar cei care nu se regăsesc în PSD ar face foarte rău să stea", a declarat Dumitru Buzatu. 

După ce în spaţiul public s-a vehiculat informaţia că persoane cu notorietate în PSD, printre care Ecaterina Andronescu, ar urma să părăsească partidul, Buzatu a afirmat că nu crede într-o astfel de posibilitate.

CCR, răspuns-fulger pentru ÎCCJ - Când intră în dezbatere legea privind statutul magistraților


"Nu cred că Ecaterina Andronescu poate fi unul dintre oamenii care să cedeze vreodată la asemenea tentaţii", a subliniat Buzatu. 

Întrebat dacă i s-a propus să plece la partidul lui Victor Ponta, Buzatu a spus că pentru el "e cam târziu" să primească astfel de oferte, după 27 de ani de activitate în formaţiunea social-democrată, dar că cei care au plecat "nu au decât să-şi facă mofturile". 

Liderul PSD Vaslui a mai afirmat că recentele mişcări de pe scena politică demonstrează că partidele nu ştiu întotdeauna să selecteze şi să promoveze cei mai potriviţi candidaţi. 

"Aceste mişcări politice arată o anumită ţară a partidelor din România, în ceea ce priveşte oamenii pe care îi promovează în diverse instituţii care au o bază electivă. Atât liderii partidelor, cât şi organismele decizionale ale formaţiunilor politice trebuie să dea dovadă de mai multă precauţie în momentul în care selectează candidaţii pentru consiliile locale şi judeţene, pentru primării dar şi pentru Parlament", a menţionat Dumitru Buzatu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.