Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un apropiat al lui Dragnea, reacție după ce Guvernul Dăncilă a picat: 'Cei care se bucură vor avea ce regreta în aproximativ 6 luni de zile'

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, joi, după anunţarea rezultatului de la votul moţiunii de cenzură, că cei care se bucură de succesul acestei moţiuni vor avea ce regreta în aproximativ şase luni de zile.

"Rezultatul a devenit oficial, moţiunea a trecut, urmează celelalte elemente procedurale care vor duce ce la constituirea unu alt Guvern. Încă o dată vă spun tuturor că cei mai mulţi dintre cei care se bucură de succesul moţiunii vor avea ce regreta în aproximativ şase luni de zile. (...) Cred că noul Guvern trebuie format din cei care au susţinut moţiunea. Trebuie ca ei să aibă ocazia să demonstreze oamenilor că programul cu care vor veni este mai bun decât cel al actualului Guvern", a declarat, pentru AGERPRES, Dumitru Buzatu.

Moţiunea de cenzura împotriva Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, de Parlament, fiind înregistrate 238 de voturi "pentru".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.