Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un autobuz cu 50 de angajaţi de la Dacia, implicat într-o tamponare

www.stirimondene.eu
politia rutiera

Un autobuz care transporta peste 50 de angajaţi de la Dacia a fost implicat, luni, într-o tamponare produsă pe o stradă din zona centrală a municipiului Piteşti, în urma evenimentului rutier nefiind înregistrate persoane rănite. Din primele verificări efectuate de poliţişti, vinovat de producerea evenimentului rutier ar fi şoferul unui autoturism care nu a adaptat viteza într-o curbă şi s-a ciocnit frontal cu autobuzul.

"Autobuzul cobora pe strada Smeurei, iar şoferul autoturismul care urca nu a adaptat viteza în curbă şi a intrat în coliziune cu autobuzul. În autobuz erau 52 de persoane, nimeni nu a fost rănit. Conducătorii auto se pot înţelege amiabil sau se pot adresa la biroul de tamponări, caz în care cel vinovat de producerea tamponării va fi sancţionat contravenţional", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, inspectorul principal Mădălin Zamfir.

Conform aceleiaşi surse, tamponarea s-a produs într-o zonă cu risc însemnat de accidente, într-o curbă de 90 de grade de pe o stradă în pantă, care are câte două benzi pe sens. Un alt accident în care au fost implicate două autobuze cu angajaţi de la Dacia s-a produs la câteva sute de metri distanţă, pe 25 noiembrie 2016, când 17 dintre cele 80 de persoane aflate în mijloacele de transport au fost rănite. Alte două autobuze cu navetişti de la uzina argeşeană s-au ciocnit pe 2 august 2016 în localitatea Vultureşti, 13 persoane fiind transportate atunci la spital. În urma celor două incidente, peste 1.000 de salariaţi de la Uzina Dacia din Mioveni au participat, pe 2 decembrie 2016, la un protest spontan faţă de condiţiile de transport. Conducerea societăţii Automobile Dacia a calificat protestul ca fiind o acţiune incorectă, susţinând că administraţia a arătat, prin acţiunile sale, că se preocupă de securitatea şi sănătatea angajaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.