Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un autocamion încărcat cu 22 tone de cherestea s-a răsturnat pe DN21A, în zona oraşului Ţăndărei

lemne autostradă

Un autocamion încărcat cu aproximativ 22 tone de cherestea s-a răsturnat, în noaptea de joi spre vineri, pe DN21A, în zona oraşului Ţăndărei, o parte din încărcătură ajungând în şanţ, potrivit unui comunicat de presă remis de IPJ Ialomiţa.

"Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 2,00, pe DN21A, în zona oraşului Ţăndărei. Autocamionul, încărcat cu aproximativ 22 de tone de cherestea stivuită în pachete, s-a răsturnat în afara părţii carosabile, o parte din încărcătură ajungând în şanţ. Conducătorul autotrenului, un bărbat de 44 de ani, a suferit o uşoară leziune la nivelul capului şi a fost transportat la spital de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa, de unde a revenit la locul accidentului după ce i-a fost îngrijită rana", se arată în comunicatul IPJ Ialomiţa, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Joe Biden trage semnalul ce alarmă: China depășește SUA. Ne vor mânca prânzul

La faţa locului au intervenit pompierii Gărzii de Intervenţie Ţăndărei, care au decuplat bornele de la bateria autotrenului, având în vedere că prezenta scurgeri de combustibil lichid inflamabil (motorină), şi au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor în zonă până în zorii zilei.

Partea din spate a autocamionului a rămas pe carosabil, motiv pentru care un sens de mers a fost blocat încă din momentul producerii evenimentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.