Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un autoturism a căzut într-o râpă de DN 7 - Șoferul a fost găsit conştient în maşină

Un autoturism care circula pe DN 7 a căzut într-o râpă, duminică, în zona localităţii argeşene Cotmeana, şoferul fiind găsit conştient în maşină, potrivit Agerpres

"Din primele informaţii, un bărbat de 60 de ani din Craiova, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcţia Piteşti către Vâlcea, în localitatea Cotmeana, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a părăsit partea carosabila şi a căzut într-o râpă", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la locul accidentului au intervenit două ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă. Şoferul rănit, care prezenta un traumatism cranio-facial şi dureri de coloană lombară, a primit îngrijiri de la echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. 

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier. Circulaţia între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea nu a fost blocată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.