Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un autoturism a fost avariat, iar peste 20 de hectare de vegetaţie uscată au ars în urma a 13 incendiii produse în judeţul Botoşani

Mediafax
incendiu valcea

Un autoturism a fost avariat, iar peste 20 de hectare de vegetaţie uscată au ars în urma a 13 incendiii produse, vineri, în judeţul Botoşani, anunţă reprezentaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), conform Agerpres.

Potrivit acestora, localităţile unde au avut loc incendiile sunt Cătămăraşti Deal, Mănăstirea Doamnei, Costeşti, Dorohoi, Ungureni, Unţeni, Dângeni, Ibăneşti, Hăneşti, Nicşeni, Păltiniş, Corlăteni şi Suharău.

"În urma evenimentelor, un autoturism a fost afectat şi a ars vegetaţia uscată de pe aproximativ 24 de hectare. Pentru stingerea incendiilor şi înlaturarea efectelor au intervenit pompierii militari din cadrul Detaşamentului Botoşani şi voluntari din Mihai Eminescu, Nicşeni, Corlăteni, Curteşti, Unţeni, Dângeni, Suhărau, Dorohoi, Hăneşti, Păltiniş, Ibăneşti şi Ungureni. Având în vedere faptul că cele mai multe dintre incendii s-au produs pe terenuri extravilane, nu s-au înregistrat pagube materiale însemnate", au declarat reprezentanţii ISU Botoşani.

Pompierii fac un nou apel către cetăţenii care deţin terenuri agricole să manifeste responsabilitate în ceea ce priveşte prevenirea incendiilor de vegetaţie uscată deoarece aceste evenimente pot pune în pericol locuinţele, dar şi viaţa cetăţenilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.