Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un autoturism aflat în mers a fost distrus de un incendiu pe o stradă din Deva

adevarul.ro
Deva

Un autoturism a fost distrus, luni, în proporţie de 90%, de un incendiu care s-a declanşat în compartimentul motor în timp ce maşina rula pe o stradă din Deva, şoferul reuşind să se salveze fără să aibă nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă şi cu o degajare mare de fum, focul fiind stins însă în câteva minute de la sosirea unui echipaj de pompieri din Deva, scrie Agerpres.ro.

"Conducătorul auto a reuşit să iasă din maşină imediat după ce a observat ieşind fum de sub capotă. Bărbatul nu a suferit arsuri sau intoxicaţie cu fum şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Alimentat de materialele combustibile din interiorul maşinii, incendiul s-a dezvoltat cu repeziciune, generând distrugerea în proporţie de 90% a autovehiculului", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Pompierii au stabilit că incendiul a fost cauzat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric ce s-a produs la un conductor izolat necorespunzător.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.