Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un autoturism, o motocicletă şi o bicicletă, implicate într-un accident pe DE 578, în Harghita: Două persoane au fost rănite

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

Două persoane au fost rănite, marţi după-amiaza, într-un accident produs pe DE 578 şi în care au fost implicate un autoturism, o motocicletă şi o bicicletă.

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Maria Plumbu, o femeie de 45 de ani, din localitatea Ciceu, în timp ce conducea un autoturism pe DE 578, dinspre localitatea Mădăraş către Miercurea-Ciuc, a acroşat un bărbat, de 53 de ani, din Mădăraş, care conducea o motocicletă.

În urma impactului motocicleta a fost proiectată într-o bicicletă, care era împinsă pe trotuar de o femeie de 52 de ani, din Ciceu.

Motociclistul şi femeia de 52 de ani au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Bărbatul care conducea motocicleta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, prezentând traumatisme la coloana vertebrală, a precizat pentru AGERPRES şeful SAJ Harghita, dr. Peter Szilard.

Totodată, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu, femeia care conducea bicicleta a suferit o plagă la picior, fiind transportată la acelaşi spital de un echipaj SMURD.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi a împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.