Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un avocat celebru a UCIS un om, a rănit o femeie și a fugit

Nichita

Avocatul Iulian Gafon şi-a petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică în spatele gratiilor, după ce a urcat beat la volan, cu permisul suspendat, şi a accidentat mortal un bărbat, aflat pe trecerea de pietoni.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Anca Vâjiac, a precizat că, sâmbătă seara, avocatul în vârstă de 32 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, a lovit două persoane aflate pe trotuar, în zona Belvedere, care aşteptau culoarea verde a semaforului la trecerea de pietoni.

Citește și: Carmen Iohannis, DEZMAT la Media Music Awards, la Sibiu! Oamenii au fost socati

Gafon, care a fost avocatul fostului primar Gheorghe Nichita, a fugit de la locul accidentului, el fiind prins în mai puţin de o oră în zona unui hypermaket din cartierul Nicolina, a mai spus oficialul IPJ Iaşi.

''Şoferul, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe trotuar, unde a acroşat două persoane care aşteptau la semafor. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea permisul reţinut din luna iunie, după ce a fost prins conducând sub influenţa alcoolului", a adăugat Anca Vâjiac.

Citește și: S-a aflat cine e vinovat de moartea fiicei lui Whitney Houston

Echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă sosit la locul accidentului a găsit un bărbat în vârstă de 57 de ani în stop cardio respirator şi o femeie de 42 de ani grav rănită. Bărbatul nu a răspuns pozitiv la manevrele de resuscitare, medicii declarând decesul. Soţia bărbatului decedat în accidentul rutier a fost transportată în stare de şoc la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Sf. Spiridon, pentru investigaţii de specialitate.

La spital a fost dus şi avocatul, unde i-au fost recoltate teste biologice. Şoferul a fost testat şi cu aparatul, care a indicat o valoare de 1,23 la mie, titrează agerpres.ro.

Citește și: FABULOS A fost înregistrată prima convorbire între delfini, din Marea Neagră

UPDATE - Fostul primar Gheorghe Nichita a ţinut să dezmintă că autorul accidentului ar fi fost avocatul său:

"Doresc să transmit faptul că informațiile vehiculate în ultimele ore conform cărora unul dintre avocații mei ar fi fost autorul unui accident mortal sunt complet neadevărate. Nu am și nu am avut niciodată vreun contract cu domnul Iulian Gafon, avocatul implicat în tragicul accident. Poate că o știre în care se prezintă faptul că „avocatul lui Nichita a fost implicat într-un grav accident” este mai spectaculoasă și mai de interes pentru o anumită categorie a populației. Cred însă că orice informație prezentată sau preluată de mass-media trebuie să fie mai înainte de toate adevărată!

Nu știu dacă informațiile din presă au fost prezentate din rea intenție sau ca urmare a unei proaste informări. Consider însă că, într-o societate normală, ar fi fost firesc să fiu întrebat dacă informația respectivă este sau nu reală.

Regret însă faptul că, așa cum s-a întâmplat și în alte cazuri, acest articol a fost preluat de către presa centrală fără a fi verificat în prealabil.

Mi se pare nedrept că, prin asocierea făcută în mod eronat cu astfel de tragedii, sunt făcut să par vinovat și de lucruri cu care nu am absolut nicio legătură! Chiar nu știu cum ar trebui să reacționez în astfel de situații și ce ar trebui să fac atunci când îmi văd numele pe toate posturile de televiziune și în mare parte din presa scrisă sau online, asociat cu o tragedie pe care o regret, dar cu care nu am nici cea mai mică legătură! Sper că cei care au făcut această eroare să o poată îndrepta!", a precizat Nichita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.