Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a decedat după ce scuterul pe care îl conducea a fost lovit din spate de o maşină

scuter electric
Poliţişti din cadrul Biroului Rutier au fost sesizaţi, duminică noaptea, prin apel la 112, cu privire la faptul că pe Calea Galaţi din municipiul Brăila, în zona podului Brăiliţa, ar fi avut loc un accident rutier din care au rezultat două victime, un bărbat şi o femeie, care se deplasau pe un scuter electric.

"Scuterul ar fi fost acroşat în partea din spate de un autoturism care se deplasa în aceeaşi direcţie. Din impact, bărbatul care se afla pe scuterul electric ar fi fost proiectat într-un autovehicul ce se deplasa din sens opus. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi ocupanţi ai scuterului electric, fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", potrivit IPJ Brăila.

Reprezentanţii IPJ Brăila au transmis luni că bărbatul de 62 de ani a decedat la spital, cercetările în acest caz fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.