Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a condus o autoutilitară neînmatriculată, fără permis, sub influenţa alcoolului şi a fost agresiv

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un constănţean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a condus o autoutilitară neînmatriculată, fără a avea permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi i-a agresat pe poliţiştii care l-au oprit în trafic, potrivit news.ro.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia au transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că un bărbat în vîrstă de 47 de ani din comuna constănţeană Cobadin este cercetat de procurori pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi ultraj.
“În data de 20 octombrie, inculpatul a fost depistat în timp ce conducea autoutilitara marca FIAT cu numărul de înmatriculare N 7220 HB, pe DJ 392 în localitatea Plopeni, autovehiculul cu care se deplasa nefiind înmatriculat,  fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice,  împrejurare cu care acesta i-a agresat fizic pe agenţii de poliţie B.M.I. şi V.D.I., acestuia din urmă adresându-i ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă”, au precizat procurorii.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat Judecătoriei Mangalia care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.